Idylle officieel van start!

bord staat stevig, foto Elly Wargerink
Standaard

Hoera, onze Idylle is officieel van start! Vanmorgen, met werkelijk strálend weer, onthulde Wethouder Vincent van den Berg het informatiebord. Samen met vijf stoere meiden uit de leerlingenraad van basisschool De Torenuil. Op symbolische wijze strooiden zij handjes zaad rond het bord en over de rand van de wal, zonder daarbij zelf naar beneden te kukelen.

Het dankwoordje van de wethouder was niet alleen voor de aardige kinderen, maar zeker ook voor de werkgroep, de monitoringsgroep, de bekwame medewerkers van de gemeente, de Vlinderstichting en de bijenhouders. Er doen ook diverse mensen van het IVN, afdeling Nieuwegein/IJsselstein mee. Onder andere in de monitoringsgroep en in de werkgroep. Wat hebben we met elkaar hard gewerkt om dit tot stand te brengen. En nu mag het groeien en bloeien!

Namens de Vlinderstichting was Kars Veling aanwezig om een woordje te doen en het feestje mee te vieren. Het feest was ook echt compleet met een beker koffie/thee en een lekker chocolaatje van onze ‘hofleverancier’ Zuccotto.

De foto’s in de collage zijn van Elly Wargerink van openbare basisschool De Torenuil.

 

2 suggeties bij “Idylle officieel van start!

  1. Wim Leseman

    Ik proost nu in Amsterdan vanaf een zonnig terras met een droog wit wijntje op een prachtige vlinderidylle in ons IJsselstein🍷🍷

    Like

Reacties zijn gesloten.